Τρόποι Πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας, το www.ariannaland.gr, σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής

#ΤράπεζαIBAN ΛογαριασμούΚάτοχος Λογαριασμού
1ALPHA BANK         GR81 0140 4770 4770 0200 2004 835       Μαυρουδής Τριαντάφυλλος
2EUROBANK         GR44 0260 7020 0001 9020 0242 474       Μαυρουδής Τριαντάφυλλος
3ΕΘΝΙΚΗ  ΤΡΑΠΕΖΑ         GR87 0110 2360 0000 2365 1219 307       Μαυρουδής Τριαντάφυλλος

Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners .  Με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Στη φόρμα παραγγελίας θα πρέπει να συμπληρώσεις τα ζητούμενα στοιχεία της πιστωτικής σου κάρτας, που είσαι δικαιούχος, για τα οποία είσαι ο μόνος υπεύθυνος ως προς την ορθή καταγραφή και την αλήθεια αυτών.

Δεν επιτρέπεται η χρήση πιστωτικής κάρτας τρίτου προσώπου.

Η χρέωση θα πραγματοποιείται εφ΄όσον προηγηθεί έλεγχος της εγκυρότητας αυτής, πιστοποίηση των στοιχείων και διαθεσιμότητα υπολοίπου, ώστε να καλύπτει την αξία της παραγγελίας σου. Σε περίπτωση που απορριφθεί η εν λόγω συναλλαγή από την αρμόδια Τράπεζα ή το σχετικό δίκτυο, τότε η αγορά δεν πραγματοποιείται.

Η Εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη νόμιμης χρήσης πιστωτικών καρτών. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικών καρτών γίνονται σε ασφαλές κρυπτογραφημένο περιβάλλον της Τράπεζας, σε περιβάλλον εκτός της ιστοσελίδας www.ariannaland.gr.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση της παραγγελίας σου εξαιτίας μη επιτυχούς χρέωσης της πιστωτικής σου κάρτας από την τράπεζα, μπορείς να επικοινωνήσεις με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ώστε να δρομολογηθεί η παραγγελία σου με διαφορετικό τρόπο πληρωμής.

Η ιστοσελίδα www.ariannaland.gr  δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτόν το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτής της σελίδας.

Η πληρωμή μέσω της πιστωτικής κάρτας, σας δίνει την δυνατότητα να εξοφλήσετε τις αγορές σας, έως και σε 6 άτοκες δόσεις βάσει του ύψους της παραγγελίας.

Με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Επιβαρύνεστε με έξοδα αντικαταβολής 2€ .

Η αντικαταβολή δεν ισχύει ως τρόπος πληρωμής, όταν η παραγγελία σας περιέχει προϊόντα που κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας, ειδικά για εσάς.

Η μέθοδος πληρωμής με Aντικαταβολή είναι διαθέσιμη ΜΟΝΟ για παραγγελίες ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Επίσης στο www.ariannaland.gr σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο.

Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα.